الطريقة الاولى
- زمن التحضير: 1
- زمن الطهي: 5
- بلد الأكلة: مصرى
- المقادير:
- كيس مكرونة
- حوالي 20 حبة لوز
- 5 فصوص ثوم
- فلفل رومي
- مشروم
- روز ماري
- ريحان
- ملح وفلفل اسود
- 2 ملعقة دقيق
- زيت
الوصفة:
تسلق المكرونة وتصفى ولا تشطف
يفرم اللوز مع الثوم والريحان والفلفل الاخضر وروز ماري(خليط)
نعمل بشاميل خفيف بتحمير الدقيق خفيف ويضاف الماء والمشروم وخليط اللوز ويبهر بالملح والفلفل الاسود
يضاف اليه المكرونة ويقلب ويقدم ساخن وبالهنا
يفرم اللوز مع الثوم والريحان والفلفل الاخضر وروز ماري(خليط)
نعمل بشاميل خفيف بتحمير الدقيق خفيف ويضاف الماء والمشروم وخليط اللوز ويبهر بالملح والفلفل الاسود
يضاف اليه المكرونة ويقلب ويقدم ساخن وبالهنا
الطريقة التانية